Om ontwikkelingen in onderwijsland te ondersteunen, is het van belang dat Amsterdamse politici aan de juiste knoppen draaien. Om erachter te komen aan welke knoppen deze Amsterdamse politici willen draaien en of dat volgens u de juiste zijn, organiseren wij op maandag 10 maart  ‘Hét Amsterdams Onderwijsdebat 2014!’ In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, komen zes politici hun verhaal vertellen op het gebied van het Amsterdams onderwijs. Welke koers willen ze varen? Doe mee, laat uw stem horen, want het geluid van de Meesterschappers telt mee! Meld u hier direct aan.

 

Programma
19:30u Inloop met koffie en thee
20:00u Debat
21:30u Borrel in café De Zwijger
 
De zes politici die aanwezig zullen zijn:

  • Pieter Hilhorst (PvdA)
  • Jan Paternotte (D66)
  • Werner Toonk (VVD)
  • Rutger Groot Wassink (GroenLinks)
  • Laurens Ivens (SP)
  • Marijke Shashvari (CDA)

Deze zes politici zullen in debat gaan over de thema’s: passend onderwijs, kwaliteitsbewaking en het plaatsingsbeleid van kinderen. Bovendien zal er voor u de mogelijkheid zijn om na elk thema uw mening te laten horen. Na deze drie thema’s zal er ook ruimte zijn voor vragen vanuit de zaal.

Kortom, als u in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart goed voor ogen wilt hebben welke plannen er liggen op het gebied van onderwijs: kom dan maandag 10 maart vanaf 19:30u naar ‘Het Amsterdams Onderwijsdebat 2014!’ in Pakhuis de Zwijger. De toegang is gratis, maar om een indicatie van de opkomst te hebben kunt u zich hier aanmelden.