Waaat!? 2 november al? Dan wilde ik net gaan punniken met vriendinnen! Maar een feest voor alle leerkrachten van Amsterdam, dat klinkt goed. GRATIS?! Ik hoorde dat het 10 euro zou kosten. Écht gratis?! Wat houdt het in dan? Je zult het niet geloven maar op donderdag 2 november wordt een prachtig vak, leerkracht in Amsterdam, gevierd met zoveel mogelijk mensen, en JIJ kan erbij zijn. We geven er een inhoudelijke touch aan, waar je direct mee aan de slag kan in de klas. Uiteraard sluiten we af met een proost en dansje!

Wat gaan we doen dan?

De feestavond staat in het teken van het thema ‘Confrontatie’, en wel op 3 niveaus: met jezelf, je team en ouders. We starten met een enormespeeddate, je moet immers wel weten met wie je feest gaat vieren. We krijgen een ware theatervoorstelling met herkenbare schoolse taferelen. Je hoeft niet lijdzaam toe te kijken, maar mag meedenken naar oplossingen. We krijgen een muzikaal intermezzo van het trio ZoJuf (dramadocenten in het Amsterdamse basisonderwijs!). Je krijgt de kans om je verhaal sterker over te brengen, door je in te schrijven voor de workshop “Public Speaking” (direct toepasbaar en minimaal 3 tips voor morgen in de klas). En voordat we gaan dansen worden we geïnspireerd om de confrontatie aan te gaan met “Lef en Liefde” door de managing director van TEDxAmsterdamED: Ferd van den Eerenbeemt!

Nog niet voldoende?! De wethouder van onderwijs komt langs. Mokum Meestert! is erbij. Theo Danes (Bord&Stift) is back na het succes van vorig jaar. En DJ Timo zorgt ervoor dat je echt niet stil kan staan!
Waar moet ik zijn dan?

En dan nóg een primeur: de Nacht van de Confrontatie zal plaatsvinden in de prachtige aula van hetAmsterdams Lyceum! Onze dank is groot.

Als je NU nog niet om bent, weten wij het ook niet meer… Meld je als de wiedeweerga hier aan (ja, we stellen écht persoonlijke vragen) en zorg dat je op 2 november om 19:30 bij de ingang van het Amsterdams Lyceum klaarstaat voor de grootste speeddate ooit!

Veel liefs,
Het Bestuur van de Vereniging van Meesterschappers

We gebruiken: #denacht